Actualitat

3r d’ESO rep a les aules la impactant visita de tres vides increïbles

La Sara, el Giovanni i en Carlos, són tres joves que han estat, i són encara, acompanyats per la Fundació Magone; i el passat dimarts 9 de febrer van recórrer les aules de 3r d’ESO explicant les seves vides. Vols saber per què?


El passat dimarts 9 de febrer, Raúl Lerones, president de la Fundació Magone va visitar les aules de 3r d’ESO acompanyat de la Sara, el Giovanni i el Carlos. La visita tenia 3 finalitats:

  • Conèixer l’acció social d’atenció i prevenció de situacions de risc als infants, adolescents i joves que realitzen els Salesians a Catalunya.
  • Conèixer, de primera mà, testimonis de nois i noies amb situacions vitals properes a l’alumnat d’èxit i de resiliència davant situacions dures. 
  • Promoure la Campanya “Marca un gol a l’exclusió social” en favor d’aquesta Fundació.

L’experiència ha sigut molt positiva. Hi ha hagut molta atenció, connexió i complicitat. S’han fet intervencions i preguntes molt interessants i els alumnes han acabat molt impressionats i satisfets. S’han endut un díptic informatiu d’aquesta campanya per recaptar fins per a explicar-la a la seva família sota el LEMA “Fes un gol (o una cistella) a l’exclusió“.  esperem que la campanya tingui èxit i puguem fer-ne molts de gols.