Actualitat

Els alumnes de 4t d’ESO visiten el Batxillerat i l’FP

Avançant en la presa de decisió sobre el futur acadèmic, els alumnes de 4t d’ESO estan immersos en l’eix d’orientació. Vols conèixer com estan treballant aquest moment tan important de la seva vida?


Alumnes de 4t coneixent què és el Treball de Recerca de batxillerat.

Aquestes darreres setmanes, els alumnes de 4t d’ESO han participat en la xerrada dels caps d’estudis de l’FP i de Batxillerat que els han explicat en què consisteixen aquests estudis postobligatoris.

També han recorregut les aules i tallers dels cicles formatius i dels batxillerats que es duen a terme a Salesians Sant Vicenç dels Horts. Han pogut parlar amb professors d’aquestes etapes i fins i tot han pogut tastar algunes de les pràctiques que s’hi duen a terme.

Malauradament enguany no hem pogut comptar amb la presència d’alumnes d’aquestes etapes que expliquessin la seva experiència en les diferents aules i tallers, però alguns d’ells s’ha gravat en vídeo per fer-se present en les visites.

Alumnes de 4t veien un company de batxillerat explicant la seva experiència en l’assignatura d’economia.

Un altre moment important d’aquest eix són les “taules rodones d’orientació“. En aquestes taules rodones, els alumnes de 4t es connecten per videoconferència amb alumnes de tots els ensenyaments de la casa per tal de conèixer, ara sí, la seva experiència personal i preguntar-los tots els dubtes que tinguin.

Per altra banda, ja estan previstes les Jornades de Portes Obertes que, aquest any, cal reservar amb cita prèvia. És una bona ocasió per conèixer de primera mà allò que els nois i noies de 4t han pogut conèixer aquests dies.

Alumnes de 4t a l’aula de colorimetria, aerografia i vinils de la nau de Carrosseria