Actualitat

BON NADAL I FELIÇ 2021

Acabem un trimestre en el qual el dia a dia ha demostrat que tot pot ser ocasió per aprendre. La postal de Nadal d’enguany tanca un any difícil amb un missatge d’esperança i d’unitat, i també un record pels qui ja no hi són.


Felicitació de Nadal 2020

La postal de Nadal ens posa davant tres finestres en què es veu com, malgrat cadascú estigui “confinat” a casa seva, és Nadal per a tothom. Més que mai, necessitem que sigui Nadal i que ho sigui per a tothom. Potser no és l’ostentós Nadal d’altres anys, potser aquesta vegada la vinguda del Salvador és una experiència o un desig més íntim, més profund, i no tant de façana, perquè, no ens enganyen, aquest any, en tenim més necessitat que mai.

I la finestra del mig, que té la persiana tancada? Els darrers recomptes oficials diuen que a Catalunya han mort més de 17.000 persones a causa de la COVID19 des de l’inici de la pandèmia. Per a tots ells i les seves famílies dediquem la persiana del mig, la més destacada, la que no oblidem des de les altres persianes. Allà on no deixa de ser Nadal, perquè ja l’estan celebrant amb el Senyor.

En la cita evangèlica de la felicitació, Jesús prega a Déu, Pare, perquè tots i totes siguem u. Una pregària que és una crida a la unitat que encara que no s’expressi en l’estar físicament junts, sí que s’expressa d’altres maneres. #SomU, i cal que seguim sent u perquè tot aquest llarg període no es perdi, no sigui estèril, sinó l’ocasió per plantar unes llavors noves que qui sap quins fruits inesperats donaran en el futur.

BON NADAL I FELIÇ 2021!