Actualitat

A 4t d’ESO fem Polseres Candela

Com cada any en aquestes dates, 4t d’ESO col·labora amb la Fundació Polseres Candela que recull fons per a la recerca en càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu. Com? T’ho expliquem!


La iniciativa va néixer de la mà de dues amigues d’una nena malalta, la Candela, que van decidir fabricar i vendre polseres per recaptar fons per a la recerca en càncer infantil. La iniciativa va tenir tant d’èxit i s’hi va bolcar tanta gent que aviat es va fundar una fundació amb el nom de Polseres Candela.

Aquest any, per causa de la pandèmia, no ens han pogut visitar voluntàries de la Fundació, però sí que les participants del l’APS de 4t d’ESO, han fet un intensiu de fabricació de polseres candela i han pogut explicar als seus companys com fer-les en un taller d’una hora per cada grup.

Durant les darreres setmanes, doncs, l’alumnat d’aquesta etapa ha realitzat un taller per elaborar el màxim de polseres candela que han pogut, que es vendran, si tot va bé, a la botiga solidària de Nadal que els nois i noies del projecte APS, delegats, delegades i voluntaris de 4t muntaran els propers dies 16, 17, 18 i 21 de desembre als dos patis de l’ESO.

Un petit compromís que contribueix a una mirada solidària sobre la vida, a comprendre que qualsevol pot tenir un càncer i que si ens caigués a prop voldríem que la recerca mèdica hagués avançat prou per evitar el pitjor.

Aques curs, més que mai, #SomU