Actualitat

Tota la comunitat educativa està de dol

Ahir al vespre va perdre la vida una alumna nostra que aquest curs ha acabat 4t d’ESO. Ens unim al fortíssim dolor que ha sacsejat els cors de tantes i tants que l’estimem. Oferim les nostres llàgrimes i pregàries per la família, amigues, amics, companyes i companys.

Demà, divendres 3 de juliol, de 9:30h a 12:30h obrim els patis per rebre els alumnes que vulguin venir i les seves famílies per acompanyar-nos mútuament en aquests moments de dolor. I, qui ho desitgi, podrà deixar escrites unes paraules en un àlbum que més endavant lliurarem a la família.

Seguim oferint un espai d’atenció emocional i psicològica en col·laboració amb CSMIJ per a qui ho requereixi. Si voleu contactar-hi, posevos-hi en contacte mitjançant aquest correu: sapp.santvicenc@salesians.cat, o trucant a l’escola.

A la tarda, l’escola estarà tancada seguint l’horari d’estiu. Per això, si no pots venir al matí però vols deixar un missatge de condol, pots fer-ho aquí: