Actualitat

Vídeos de totes les etapes per posar punt i final a un curs especial

Avui, 19 de juny, totes les etapes de l’escola finalitzen un curs que acaba telemàticament a causa del confinament per alerta sanitària. Res ha impedit que des de les diferents tutories es fes un recull dels millors moments del curs amb missatges de suport i esperança. Vols veure’ls?


Un curs que s’acaba és una porta que es tanca darrera nostre, però també una porta que se’ns obre al davant. Enguany, ens ha tocat viure una situació totalment insòlita: acabar un curs des de casa, sense venir a acomiadar-lo amb tots els companys i companyes entre els espais i equipaments de l’escola.

Sempre que tanquem un curs ho fem amb recança però també amb molta empenta i ganes d’afrontar el futur. Aquesta vegada, no podem evitar que aquest futur se’ns hagi tenyit d’incertesa.

Des de les diferents tutories de totes les etapes de l’escola s’ha volgut tancar la porta d’aquest curs tan diferent amb un recull d’imatges dels seus millors moments. Un recull que serveixi per mirar enrere, fent-nos conscients de la sort d’haver tingut dos trimestres normals. I, pels qui acaben etapa, d’haver fet un recorregut de 4, 2 o dels anys que sigui, que de segur deixaran una marca inesborrable en el seu record.

Però els tutors i tutores també han acompanyat aquest recull d’imatges amb missatges d’esperança. Perquè la incertesa no venci. Perquè el futur no es miri amb desconfiança sinó amb valentia.

No ens toca a nosaltres decidir quin temps ens toca de viure, però sí que podem decidir com l’afrontem. Tenim motius de sobres per estar segurs que, sigui el que sigui el que ens esperi, és un regal per a les nostres vides, un repte per créixer, un camí que, junts, recorrerem per ser feliços, per donar-nos als altres i construir, encara que sigui aportant poca cosa, un món una mica millor. Perquè és precisament en els moments de foscor que més destaquen les petites llums.

Aquí teniu tots els vídeos!

Bon estiu a tothom!!!