Actualitat

Pla d’emergència per fort vent [COMUNICAT]

[ACTUALITZAT] Seguint amb les recomanacions i prohibicions que comporta l’activació en fase d’alerta del pla municipal de ventades i pluges no estem realitzant cap activitat a l’aire lliure i hem suspès o ajornat activitats que impliquen desplaçaments a l’exterior. 


Benvolgudes famílies i alumnes,

Des de la direcció de l’escola us informem que a dia d’avui, 21 de gener, continuen activats en fase de perill diversos avisos, ateses les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya i les indicacions de la direcció general de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. 

Per aquest motiu l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts té activat en fase d’alerta el Pla municipal per ventades, i hi ha una resolució del departament d’interior que prohibeix desenvolupar activitats a l’aire lliure a la nostra demarcació.

Mesures preses com a escola

Per això, com a mesura de prevenció de riscos, hem activat el pla de pluja a les hores del pati amb la variant que l’alumnat no estiguin a la zona de porxos i extremant al màxim la prudència.

A part d’aquestes mesures especials, totes les etapes educatives del centre funcionen amb normalitat.

Queden suspesos per avui:

  • Projecte Aprenents (4t d’ESO)
  • Projecte Avança (4t d’ESO)
  • MOP (3r d’ESO)
  • Tallers d’orientació a Batxillerat (4t d’ESO)

S’ha s’ha interromput:

  • Mart XXI (4t d’ESO).

Estarem amatents a les condicions meteorològiques i als diferents comunicats de les administracions públiques, alhora que us agraïm la comprensió en els canvis que sobre la marxa puguem estar originant en la vostra organització personal i familiar. Us mantindrem actualitzats.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment