Avui, els delegats dels tres grups de 4t d’ESO de Salesians Sant Vicenç dels Horts, en representació dels seus companys, han lliurat a la Fundació Polseres Candela els 372€ que enguany s’han recaptat per Nadal en la venda d’aquestes polseres a la botiga solidària.

Izan Pérez, Carla Gómez i Raquel Camacho a l’Hospital Sant Joan de Déu

La Fundació Polseres Candela de Sant Joan de Déu és una entitat que té per objectiu la investigació del càncer infantil. El passat 19 de novembre, membres d’aquesta fundació van venir a l’escola per explicar als alumnes en què consisteix la seva tasca i van compartir amb ells algunes experiències personals, ja que la majoria dels membres de la fundació tenen o han tingut algun familiar o amic malalt de càncer.

Aquell mateix dia, el grup de voluntaris de la fundació va ensenyar als nois i noies de 4t d’ESO a fer polseres candela i van arribar a teixir-ne més de 200! Aquestes polseres es van posar a la venda, juntament amb productes elaborats pels treballadors del Taller Ocupacional de la Fundació Iris, en la botiga solidària de Nadal que cada any s’instal·la al hall de l’Auditori.

Amb la venda de les polseres a la botiga solidària s’ha arribat a la xifra de 372€. Més que el curs passat! I la Carla Gómez, la Raquel Camacho i l’Izan Pérez s’han desplaçat a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues amb el professor Jaume Bernadet per lliurar aquesta quantitat a la Fundació.