Actualitat

28 alumnes certifiquen el seu nivell d’anglès en les proves oficials de Cambridge

Com cada any, per aquestes dates, lliurem als alumnes els certificats d’anglès que la Universitat de Cambridge expedeix per aquells alumnes que han realitzat les seves proves oficials. Enguany s’han certificat 15 KET, 6 PET i 6 FIRST. I tu, a què esperes?A Salesians Sant Vicenç dels Horts, com a escola plurilingüe, ens prenem seriosament que els alumnes tinguin el màxim d’oportunitats per aprendre, millorar i certificar els seus nivells d’anglès i francès.

Cada any, es proposa als estudiants que ho desitgin de certificar el seu nivell d’anglès en les proves oficials d’anglès de la Universitat de Cambridge. Amb aquests alumnes es treballa de forma especial la preparació d’aquestes proves tant amb hores especials amb l’auxiliar de conversa com amb els hores de dedicació dels professors del seminari d’anglès.

Això ens permet dir que, en la darrera convocatòria, 15 alumnes de 16 han obtingut el certificat KET (Key English Test). Cinc d’ells han obtingut la certificació amb la menció “with merit”. Felicitats, doncs, per:

  • Pol Juan 
  • Nicolás Schuddekopf 
  • Clara Guivernau 
  • Jose García 
  • Paula Carretero

Per la seva banda, els 6 alumnes que s’han presentat a la certificació del nivell PET (Preliminary English Test) l’han obtinguda. I felicitem per la seva menció “with merit” a:

  • Victor Messeguer 
  • Wiaam Ouldlahcen 
  • Andrea Garcia

I finalment, els 6 alumnes que van atrevir-se amb el FIRST el van aconseguir, dos d’ells amb la màxima qualificació. Felicitats per a:

  • Anna Jones 
  • Caterina Castellano 

ENHORABONA A TOTS I TOTES!!!