Actualitat

Tota la secundària marxa de convivències

Des dels més petits  de primer d’ESO fins al més “grandotes” de 2n de batxillerat ens hem repartit al llarg del territori per poder gaudir de diferents activitats de caire tutorial i pastoral.


Clica per veure totes les fotos

Són les vuit del matí els alumnes de l’ESO i del batxillerat entren com cada dia cap a la seva classe però avui les motxilles no es troben plenes de llibres. Les converses entre els més petits se centra en el contingut de l’entrepà… “I tu, què has portat per dinar?”, li pregunta un, “doncs jo he portat un tupper amb macarrons”, li respon l’altre.

Avui marxen de convivències, un moment per retrobar-se, fer pinya, compartir i conèixer-se.

Què valuós resulta treballar la cohesió de grup, que facin vincle! Al cap i la fi, els éssers humans som una espècie social amb un fort lligam amb els individus que l’envolten. Com d’important per a la millora d’una classe resulta que el clima de convivència que hi ha dins del grup sigui bo.

Però alguns grups se’ls demana que vagin més enllà que cultivin la seva part més interior. A Salesians volem donar una formació íntegra de la persona, que ajudi a créixer cada noi i noia, de manera que es vagi construint amb bastides fortes.

En definitiva, unes convivències que representen un bon tret de sortida a aquest curs que tot just hem començat.