Actualitat

Xavi Somoza assumeix la nova direcció titular de Salesians Sant Vicenç dels Horts

Marina Coll, al seu torn, pren el relleu de Xavi Somoza en la direcció acadèmica del centre.

Desitgem a Eva Aguiló, que ha estat la directora titular del centre els últims quatre anys, molts èxits personals i professionals en la nova etapa laboral que inicia.


Marina Coll i Xavi Somoza

L’equip directiu de Salesians Sant Vicenç dels Horts està de mudances. Aquest curs 2019-2020 comença amb molts canvis: Xavi Somoza pren possessió del càrrec de director titular del centre, Marina Coll assumeix la direcció i Marina Arcarons, cap d’estudis de secundària. Una nova etapa, en continuïtat amb l’anterior, que suposa una entrada d’aire fresc just coincidint amb la celebració del cinquantenari de l’escola.

Aquests canvis han estat propiciats per la notícia que Eva Aguiló, directora titular els darrers quatre cursos, ha acceptat una proposta de feina per a un important grup empresarial. El passat mes d’abril, ho va anunciar a tot el claustre amb molta pena per deixar l’escola i, al mateix temps, il·lusió per la nova etapa.

Enguany, doncs, molts canvis que revitalitzen la nostra tasca educativa i que, com no pot ser d’una altra manera, són viscuts com a oportunitats per créixer i seguir fent realitat el somni de Don Bosco.

Moltes gràcies Xavi Somoza, Marina Coll i Marina Arcarons pel vostre sí!

Marina Arcarons