Actualitat

100% d’aprovats a la selectivitat!

Per 11è any consecutiu, TOTS els nostres alumnes de 2n de batxillerat que s’han presentat a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) se n’han sortit! Fins i tot tenim 2 alumnes amb un 13 o més sobre 14, que el proper 19 de juliol rebran un reconeixement!


Uns quants dels 40 alumnes que han aprovat la selectivitat

Les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) per a molts estudiants de 2n de batxillerat és l’últim escull abans d’entrar, el proper curs, a la carrera universitària que desitgen després de dos anys molt durs.

Enguany, una vegada més, els alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts que s’han presentat a la selectivitat l’han aprovada! En aquesta ocasió han estat 40 nois i noies que ho han donat tot durant tres dies intensos.

A més a més que tots els alumnes que s’han presentat a la selectivitat hagin aprovat, tres estan per sobre el 9/14, i dos d’ells per sobre del 13! Es tracta de Lluís Caralt i Eva Arribas. Tots dos han estat convocats a un acte a l’Auditori de Barcelona el proper 19 de juliol.

Eva Arribas i Lluís Caralt sortint d’un examen de les PAU el 13 de juny de 2019

ENHORABONA A TOTS I QUE US VAGI MOLT BÉ LA UNIVERSITAT!

Veniu a veure’ns quan vulgueu!