Actualitat

Tota l’FP de Salesians Sant Vicenç dels Horts diu adéu al curs amb una festassa

Els alumnes de tots els cicles formatius i de PFI organitzen una festa de comiat del curs amb sortejos i tot per celebrar el temps compartit i les experiències viscudes aquest 2018-2019


CLICA PER VEURE TOTES LES FOTOS DE LA FESTA

Per primera vegada en molts anys, més dels que un servidor pot recordar, s’ha organitzat un sopar al pati central de l’escola per acomiadar el curs. Els protagonistes: tots els alumnes, tant de grau mitjà com de grau superior, d’FP.

Durant tot el curs, dos representats de caad grup s’han anat reunint en una comissió de festes per anar donant forma a la festa de final de curs. I el resultat ha estat una festassa amb escenari, focus, música, sopar, parlaments i sortejos!

Ja, a l’entrada de l’escola es va col·locar un photocall per anar rebent els alumnes que anaven d’allò més elegants. D’aquí, anaven passant al pati central en el qual, gentilesa de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, hi havia instal·lades taules, cadires i un magnífic escenari. En total, van gaudir d’aquesta festa uns 155 alumnes!

El professor Miguel Peinado, al més pur estil de presentador televisiu va obrir la tarda amb un concurs Kahoot, en el qual es preguntaven curiositats que els alumnes probablement no sabien d’alguns professors amb els qui han conviscut almenys 9 mesos! “A quin departament hi ha un professor que ha pilotat un helicòpter?” per exemple. Seguidament va parlar l’Eva Aguiló, directora de l’escola per adreçar unes paraules de comiat als alumnes i encoratjar-los a seguir endavant amb les seves carreres professionals i no oblidar que a Salesians sempre tindran una casa que els obri la porta.

També van pujar a l’escenari alguns alumnes tant de grau mitjà com de grau superior per dedicar unes paraules als companys i als professors. Acabats els parlaments, va arribar el moment del sopar: una fantàstica barbacoa contractada que n’hi havia per llepar-se’n els dits!

Finalment, el sorteig. Gràcies a la generositat de Ciments Molins, Lactalis Nestlé i Martiderm, que van aportar diversos regals, i també als mateixos alumnes que amb l’arrodoniment del preu del sopar van aconseguir un pot de diners per destinar a uns smartbox, i gràcies a una significativa aportació de l’AMPA, es van repartir un munt de premis en un multitudinari sorteig orquestrat per unes fanatàstiques speakers d’Activitats Comercials. Entre els regals hi havia productes de marxandatge però també tres consoles wii!

En definitiva: una festassa que val la pena que esdevingui una tradició a l’FP. Bon estiu a tots i totes!