Actualitat

David Blanco, Dulce Polo i Joel Rojas, finalistes de l’11è concurs de prototips SIEMENS

L’equip format pels alumnes de 2n de Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial David Blanco, Dulce Polo i Joel Rojas queda finalista a l’11è concurs de prototips de SIEMENS.


David Blanco, Dulce Polo i Joel Rojas, finalistes de l’11è concurs de prototips SIEMENS

Cada any, la divisió educativa d’automatització de SIEMENS convoca un concurs de prototips adreçat a centres universitaris i de Formació Professional amb l’objectiu de promoure la innovació i la professionalitat entre l’alumnat. A més, pretén incentivar l’estudi de la Digitalització Industrial als centres formatius, un factor clau a la Indústria 4.0.

Els quatre premis del concurs han estat atorgats als instituts CE Ave María San Cristóbal (Granada), Mondragón Goi Eskola Politeknikoa (Mondragón), INS Alt Penedès (Vilafranca del Penedès) i la Institución Profesional Salesiana (Madrid). El veredicte s’ha obtingut per mitjà de la suma de puntuacions d’un jurat tècnic, més un procés de votació online.

Malgrat no formar part dels 4 premiats, els nostres alumnes han format part dels 11 finalistes del concurs i estan molt satisfets de la feina feta i de la consideració del jurat. A més, com a finalistes que son, Siemens lliurarà a l’escola un “Kit SCE – SIMATIC S7 1512C-1PN”, que inclou un autòmat, amb la seva corresponent font d’alimentació, i les llicències de programari necessàries per a ser programat. Un material valuosíssim per seguir formant els alumnes en la darrera tecnologia!

ENHORABONA!

Aquí teniu el vídeo de presentació del projecte