Actualitat

2a baixada de karts elaborats pels alumnes de Carrosseria

En un ambient festiu i lúdic, els alumnes de 1r del cicle formatiu de grau mitjà de Carrosseria culminen el seu projecte de fabricació de karts amb la 2a baixada de karts de Salesians Sant Vicenç dels Horts. Vols veure’n les fotos i els vídeos?


Ja fa més de dos mesos, els alumnes de 1r de Carrosseria van iniciar un projecte d’elaboració de karts sense motor, per equips d’alumnes. Aquest projecte els implica posar en pràctica els coneixements que durant el curs han anat assolint sobre eixos, soldadura, xasís, planxa, pintura i decoració. El resultat final és extraordinari i per això, com el curs passat, se celebra “la Baixada de Karts de Carrosseria”.

Enguany, doncs, s’ha dut a terme la 2a baixada de karts elaborats pels alumnes de 1r de Carrosseria, amb premi i tot per al kart que aconseguís recòrrer en el mínim temps possible la distància que hi ha des de la porta del parking de l’escola fins el pati de baix (uns 100 metres).

S’han endut el guardó la parella formada per Mario Rodríguez, i Francisco Javier Acuña. Enhorabona!!!

Mario Rodríguez i Francisco Javier Acuña rebent el premi al kart més ràpid de la 2a baixada de karts de Salesians Sant Vicenç dels Horts

Aquí teniu una mostra dels vídeos del dia. No us perdeu els dos karts que perden les rodes i un que quasi bolca en frenar!