Actualitat

Sortida final de tots els alumnes de Grau Mitjà

Els alumnes de Grau Mitjà de tots els cicles formatius de l’escola se’n van d’excursió al Naturpark de Cerdanyola i al Salting de L’Hospitalet de Llobregat per celebrar que el curs s’acaba!


Alumnes de 2n d’Administració i Mecanització al Sàlting L’Hospitalet

El passat 15 de maig, els alumnes de tots els cicles formatius de Grau Mitjà van pujar a l’autocar i van realitzar una sortida lúdica al Salting de l’Hospitalet i al Naturpark de Cerdanyola del Vallès per gaudir i celebrar el curs que junts han compartit.

Si una cosa defineix l’FP a Salesians Sant Vicenç dels Horts és la gran quantitat de sortides, visites tècniques i tallers que realitzen en tots els cicles formatius. Així, doncs, durant el curs, els alumnes de tots els cicles formatius no han parat quiets, en bona mesura gràcies a les Jornades Professionals i Tecnològiques.

Però ara, a les acaballes del curs, la sortida ha de ser celebrativa, lúdica, ha de servir per passar-ho bé junts i passar-ho bé tots, com una mena d’autohomenatge. Per aquesta raó, el 15 de maig, els alumnes de 1r de Grau Mitjà de tots els cicles formatius van anar al NatuPark (Cerdanyola) i els alumnes de 2n al Salting (Hospitalet).

Bon final de curs!

Aquí teniu l’album de fotos

Clica la imatge per veure totes les fotos