Actualitat

Els alumnes de Carrosseria obren una finestra al futur del vehicle elèctric

El passat 9 de maig, els alumnes de 1r del cicle formatiu de grau mitjà de Carrosseria va assistir a una sessió formativa sobre els cotxes elèctrics a la concessionària Renault REMM GUITART de Molins de Rei.


Els alumnes de Carrosseria de Salesians Sant Vicenç dels Horts, juntament amb nois i noies d’altres centres formatius del sector automobilístic, van assistir a una sessió formativa sobre els vehicles elèctrics que, segons sembla, són el futur de l’automoció.

Els enginyers que treballen en el desenvolupament dels nous vehicles endollables de la marca Renault els van fer cinc cèntims del punt exacte en el què es troba el desenvolupament actual d’aquest tipus de vehicles.

La sessió va concloure amb un aperitiu i els alumnes es van mostrar molt satisfets per l’experiència. Com deien alguns d’ells: “ha estat com obrir una finestra al futur”.