3 equips de Salesians Sant Vicenç dels Horts participen al The Fònix, el concurs d’anglès interescolar de Catalunya que avui comença la seva primera fase. En aquesta fase necessiten que els videos que han elaborat obtinguin el màxim de vots. Entra i vota!


Des del curs passat, The Fònix, el concurs interescolar d’anglès de Catalunya, té un nou format que s’organitza en dues fases i incorpora els següents aspectes:

  • El desenvolupament del pensament crític i reflexiu.
  • La resolució de problemes i la cerca de solucions creatives.
  • La utilització d’entorns digitals i la comunicació transmèdia.
  • El treball dels valors relacionats amb temes ètics fixats per la UNESCO 2030 per al desenvolupament sostenible, l’equitat, la solidaritat i la cohesió social.

Des d’avui mateix, tres equips formats per alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts estan esperant els vostres vots abans del 15 d’abril, Només cal que entreu als vídeos, cliqueu a la part inferior dreta on diu YouTube i un cop accediu a YouTube, cliqueu 👍:

1r d’ESO
4t d’ESO
1r de batxillerat

Com podeu veure, ens trobem a la fase de votacions del públic. Si vols ajudar a algun o tots tres equips, entra als vídeos i cliqueu 👍 abans del dia 15 d’abril. No patiu, els vots negatius no descompten.

Aquells vídeos més votats passaran a la 2a fase del concurs:

Molta sort a tots els participants!!!!!!