Actualitat

Pol Vicente del Centre d’Estudis Roca guanya la segona edició del PaintingCars Skills

El concurs de pintura de vehicles exclusiu per a estudiants de Carrosseria PaintingCars Skills arriba a la seva 2a edició, en la qual Pol Vicente del Centre d’Estudis Roca s’ha endut el títol de guanyador, seguit d’Andrea Moreno de Salesians Sant Vicenç dels Horts en segona posició, i Mustafa El Omari de l’INS La Guineueta en tercera.

Per segon curs consecutiu, Salesians Sant Vicenç dels Horts, BS paints i Sagola sistemas de pintado, organitzen el PaintingCars Skills, un concurs de pintura de vehicles exclusiu per a estudiants de Carrosseria de Catalunya.

En aquesta segona edició, hi han participat 5 equips procedents dels instituts “Pere Martell” de Tarragona, de l’IES Mollet, del “Centre d’Estudis Roca” de Barcelona, de l’IES La Guineueta de Barcelona i de Salesians de Sant Vicenç dels Horts. Cada equip ha estat format per un alumne titular, un de suplent i un professor, seguint el mateix format que l’edició anterior.

El repte ha estat reparar un petit cop en una planxa de ferro aplicant-hi el procediment professional següent: emmasillar, llimar, preparar l’aparell i aplicar-lo, pintar i envernissar.

Els concursants de la 2a edició del concurs PaintingCars Skills reparant amb masilla el cop de la xapa.

A les 10 en punt començava el concurs sota la mirada atenta del jurat, format pels professors dels instituts participants i d’empresaris del sector de l’automòbil. Els concursant han anat realitzant ordenadament els passos previstos per aconseguir el repte i el jurat ha hagut de tenir en compte, no només l’execució de cada pas, sinó també si l’alumne utilitzava els elements de protecció i seguretat.

Andrea Moreno de Salesians Sant Vicenç dels Horts pintant la planxa.
El jurat, format pels professors dels centres participants i per regidors de l’Ajuntament i professionals del sector, examinen la feina dels concursants.

Després d’una pausa entra l’aplicació de l’aparell i el pintat i envernissat finals, el concurs ha finalizat a les 15h amb el lliurament de premis i unes paraules dels organitzadors. El primer premi se l’ha endut Pol Vicente del Centre d’Estudis Roca, seguit d’Andrea Moreno de Salesians Sant Vicenç dels Horts en segona posició, i Mustafa El Omari de l’INS La Guineueta en tercer lloc.

Tots els concursants han valorat positivament la participació al concurs i han destacat la bona sintonia entre ells. Per la seva banda, els membres de l’organització, BS paints, Sagola i Salesians Sant Vicenç dels Horts, han coincidit a donar molt valor a la col·laboració entre centres educatius i empreses, ja que els estudiants, per una banda, necessiten formar-se amb eines i productes professionals, i les empreses, pera altra banda, necessiten que els professionals del futur coneguin els seus productes i eines.

L’any que ve hi tornem!