Actualitat

6 alumnes de 2n d’ESO participen al 59è concurs “Jóvenes Talentos” de Coca-cola

Aquest dissbte, 23 de març, 6 alumnes de 2n d’ESO van anar al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) per participar en la 59a edició del concurs literari “Jóvenes Talentos” Coca-cola.


La Nora, la Gisela, la Lucía, la Carla, la Montserrat i l’Ayoub amb el professor Nico Molina al 59è concurs Jóvenes Talentos de Coca-cola.

Dissabte al matí, Ayoub Belkhadar, Montserrat Folqué, Lucía Arribas, Nora Belsué, Gisela Portolés i Carla García van passar el matí creant un relat breu al campus Nord de la universitat Politècnica de Catalunya (UPC) per al concurs “Jóvenes Talentos de Relato Corto” organitzat per Colca-cola.

Ja fa més de cinc edicions consecutives que alguns dels alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts més atrevits i literàriament creatius participen al concurs. Ara per ara, mai n’ha sortit premiat ningú, però, encara que soni tòpic, l’important és participar.

«Cal aprofitar qualsevol ocasió per donar sortida a la creativitat, ja sigui en forma de dibuix, pintura, fotogràfica o literària. Aquesta mena de concursos sempre són un incentiu molt interessant per motivar aquells alumnes que més habilitat tenen a nivell artístic» comenta, Nico Molina, professor de l’escola que ha acompanyat en representació de l’escola els alumnes participants juntament amb la professora Susana Varona.

Molta sort a tots els participants!