Actualitat

Premi Nacional Don Bosco

Eliezer Aimaretti i Adrià Sanjuan de 2n de Grau Superior de Robòtica i Automatització Industrial, han estat a Saragossa els dies 14 i 15 de març participant al Premio Nacional Don Bosco amb el seu tutor Mateu Tres.

Adrià Sanjuán i Eliezer Aimaretti presentant el seu projecte al jurat

En aquesta 32a edició del Premi Nacional Don Bosco que organitza regularment el Colegio Nuestra Señora del Pilar de Saragossa, dos alumnes de 2n d’Automatització i Robòtica Industrial hi han presentat el seu projecte: “Pasteurizadora portátil para la mejora de las condiciones alimentarias del tercer mundo”.

Aquest certamen, orientat als alumnes de batxillerat i formació professional, és un dels grans esdeveniments de l’any que serveixen de motor per promoure la innovació entre l’alumnat.

El matí de dimecres, Eliezer Aimaretti i Adrià Sanjuan, van presentar el seu projecte davant el Jurat dels premis; i, durant les dues jornades que dura el concurs, els alumnes han tingut l’oportunitat de donar a conèixer i ensenyar el seu projecte als assistents.

Gala de lliurament de premis

Dijous al vespre va tenir lloc la gala de cloenda i lliurament de premis
presidida pel Vicari Inspectorial Salesià, Fernando Miranda, i la delegada del Gobierno de Aragón, Carmen Sánchez, que en el seu discurs ha dit que “todos, ganadores o no, han demostrado que son jóvenes formados, que saben trabajar en equipo y que ponen ilusión y pasión en su trabajo”.

Els alumnes participants de Salesians Sant Vicenç dels Horts, malgrat no haver obtingut cap guardó, destaquen que “ha estat una experiència enriquidora i un plus de motivació en aquest últim curs d’Automatizació i Robòtica Industrial”. El seu tutor, Mateu Tres, assenyala que aquesta mena de premis “fomenten la iniciativa i l’emprenedoria entre els alumnes. I, a més, el clima que es genera durant els dos dies que dura el certamen afavoreix un aprenentatge col·lectiu molt interessant”.