Actualitat

Educació financera per als alumnes de 2n d’Administració i Finances

Els alumnes del cicle formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances van rebre ahir la visita de Jordi Boí (EFEC), que els va fer una xerrada titulada “Inversió Intel·ligent”

Jordi Boí d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya

Des de l’Institut d’Estudis Financers s’ofereix el programa Educació Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC). un programa que s’emmarca en les recomanacions d’organismes internacionals (OCDE), per tal de dotar a la ciutadania amb millors competències per a poder gestionar i augmentar els estalvis, i evitar alhora episodis de sobre endeutament i d’exclusió financera.

Ahir a la tarda, els alumnes de 2n del Grau Superior d’Administració i Finances van ser els destinataris d’aquesta iniciativa amb la xerrada “Inversió intel·ligent” conduïda pel senyor Jordi Buí, voluntari prejubilat del sector de la banca.

El Sr. Buí ens va fer una classe sobre els riscos que poden tenir certes inversions i sobre la necessitat d’estar ben informats abans d’invertir en cap producte financer. Va ser una hora molt profitosa i interessant que va permetre obrir un altre punt de vista que va donar lloc a un encès debat a l’aula.

la xerrada “inversió intel·ligent” s’ofereix com a activitat anticipada de les jornades Professionals i Tecnològiques 2019 #JornadesProfTec19 que a partir del mes que ve començaran a desplegar el seu programa d’activitats.