Nou conveni amb un dels millors fabricants de robots del món: Yaskawa, que ens han fet donació d’una unitat robòtica per al taller d’Automatització i Robòtica Industrial.

A Salesians Sant Vicenç dels Horts seguim ampliant el nombre de convenis amb empreses del nostre entorn. En aquesta ocasió, hem signat amb la multinacional japonesa Yaskawa, una marca centenària d’automatització i robotització industrial que té una planta de producció i distribució de robots a Gavà.

Aquest conveni de col·laboració permetrà que properament incorporin a la seva plantilla alumnes d’FP de la nostra escola en modalitat dual que ingressin a la seva borsa de treball. També farà possible l’adquisició de material i la formació en la seva tecnologia.

Per començar, Yaskawa ha fet donació d’un robot i una cèl·lula flexible al taller d’Automatització i Robòtica Industrial perquè els nostres alumnes puguin formar-se amb l’última tecnologia del mercat i aquests tipus de robots. Aviat l’instal·larem al nostre taller.

L’endemà de la signatura del conveni a la seu de Gavà, l’equip directiu de l’escola i els responsables del departament Escola-Empresa van ser convidats al Partner Day. Es tracta d’una jornada tecnològica amb diferents empreses relacionades amb el món de la robòtica.

Partner Day a Yaskawa

Estem convençuts que convenis com aquest són a millor i major benefici dels alumnes i de la seva formació. Esperem que ben aviat posem en marxa el robot del taller i que tinguem alumnes realitzant el seu cicle formatiu en modalitat dual a les instal·lacions de Yaskawa de Gavà.