Actualitat

Tres alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts d’ERASMUS+ a Dublín!

Gràcies a la Fundació Inform, el Marc, l’Adrià i el Jordi ja són a Dublín d’Erasmus+ on s’hi estaran 5 setmanes fent pràctiques en empreses.

Gràcies a la Fundació Inform, tres alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts són des del 2 i 3 de febrer fins al 9 o 10 de març a Dublín per fer-hi pràctiques en empreses. Aquesta estada es mitjançant una beca Erasmus+ que té concedida la Fundació.

Tots tres alumnes estan cursant el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa. Ells són:

  • Marc De Blas de 2n.
  • Adrià González de 2n.
  • Jordi Pastó de 1r.

El Marc està fent les pràctiques a English Hour, on està realitzant tasques de gestió administrativa, secretaria i atenció al client.

L’Adrià a fa les pràctiques Apollo Language School fent de general business administration.

I el Jordi al National Maternity Hospital fent de project involving data entry, patient records and database work. I altres tasques d’assistència administrativa de l’organització de l’hospital amb tota la regulació de dades confidencials que cal seguir en un lloc de treball com aquest.

Estem segurs que tenir experiència laboral a l’estranger és molt enriquidor en molts sentits per a un estudiant. Segur que el Marc, l’Adrià i el Jordi estan aprenent moltes coses tant a nivell professional i lingüístic, com a nivell maduratiu. Enhorabona per la beca Inform i aprofiteu l’estada al màxim!

Esperem que quan torneu ens expliqueu com us ha anat!