Actualitat

GRÀCIES A VOSALTRES!

Avui, dia de Sant Joan Bosco, hem rebut la visita de representants de les diferents entitats amb qui els alumnes de postobligatòria han col·laborat en les seus projectes solidaris per donar-los les gràcies i animar-los a seguir sortint d'ells mateixos. 

Amb la presència de tots els alumnes de postobligatòria del matí al pati, la Montse i la Rosalia de l'escola IRIS, Albert Margarit de l'ONG UNIRAID, Andrea Maquilón de la Campanya de Reis de Sant Boi, Lluis Fuster de l'ONG Open Arms i dels Ruth Sales dels Tallers IRIS, han agraït les diferents campanyes solidàries de què han estat destinataris. Malauradament no ha pogut venir ningú de la Fundació Bayt Al-Thaqafa.

L'acte ha acabat amb una sortida simbòlica de dos dels cotxes que participaran el proper 23 de febrer a la UNIRAID i que han estat ajustats al taller de Carrosseria de Salesians Sant Vicenç dels Horts gràcies al projecte School Dakar

Les paraules que s'han dit han estat realment encoratjadores, però creiem que qui realment ha de donar gràcies som nosaltres, la comunitat edcativa de l'escola. Gràcies a vosaltres, entitats assistencials, ONG's, fundacions educatives… perquè la vostra valentia i solidaritat és la que provoca canvis en els nostres cors, perquè ens oferiu l'oportunitat de sortir de les nostres perspectives particulars i entendre que podem fer alguna cosa per millorar el món, començant per nosaltres mateixos.

Gràcies a vosaltres!