Aquest Nadal els alumnes de 4t han conegut la realitat dels "xipirons", nom amb què s'autoanomenen els nens i nenes malalts de càncer a l'Hospital Sant Joan de Déu; i han pogut oferir el seu granet de sorra.

El passat 14 gener els 3 delegats/des de 4t d'ESO, Carla Rico, Núria Garcia i Andreu Folqué, es van traslladar a l'Hospital de Sant Joan de Déu d'Esplugues del Llobregat a la seu de l'associació de Polseres Candela del departament de l'Obra Social, per lliurar els diners recollits de la Campanya de de Nadal. En total 319€ que serviran per a la lluita contra el càncer infantil.

A més dels diners recaptats, els delegats i delegades van regalar tres grans targes de felicitació plenes de bons desitjos i recordatoris de tots els alumnes de 4t A, B i C per als "xipirons", nom amb què s'autoanomenen els nens i nenes malalts de càncer residents a l'Hospital Sant Joan de Déu.

A l'Hospital ens han atès la Sílvia (que també va venir a fer de testimoni i al taller de polseres) i la Núria, que ens han donat un xec gegant on consta l'agriment i la quantitat donada. També ens han dut a fer una volta per l'Hospital i, al Hall d'entrada hem escrit el nom de Salesians Sant Vicenç que ha sortit en uns rètols lluminosos de l'Hospital

Ha sigut un matí molt entranyable. SEGUIM XIPIRONS!!!!!