Actualitat

Alumnes del PFI i de 3r d’ESO visiten l’Astral, l’emblemàtic vaixell de rescat d’OPEN ARMS

Els alumnes de PFI aquest Nadal han recaptat fons per a l'ONG OPEN ARMS, sobre la qual els alumnes de 3r d'ESO estan fent una recerca en la matèria Emprenedoria Solidària. Per això han anat a conèixer-los!

El 5 de desembre, catorze alumnes de PFI i deu de 3r d'ESO van visitar l'emblemàtic veler de l'ONG Open Arms, amb el qual, fins la tardor de 2016, van estar rescatant del mar immigrants en pateres procedents de Líbia. Des de fa dos estius, aquesta ONG compta amb dos vaixell més grans i més preparats per a fer travessies pel Mediterrani en qualsevol època de l'any: el Golfo Azzurro i l'Open Arms.

Al port de Badalona, on Open Arms té la seva seu, els alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts van ser rebuts per cooperants que els van explicar la història de l'ONG i quina és la seva realitat a dia d'avui. 

Una gran ocasió per despertar la solidaritat i sensibilitzar els alumnes en humanitat. Gràcies a aquests testimonis i també al fet de saber que, encara que sigui poca cosa, cadascú pot aportar el seu granet de sorra, estem educant ciutadans proactius i crítics.