Actualitat

La 5a trobada d’ANTICS ALUMNES serà l’1 de febrer, vens?

Si ets antic alumne i, a més, de la promoció 1989-1994 d'FP, vol dir que ja fa 25 anys que no ens veiem i, per tant, tenim una cita! Serà el proper 1 de febrer a les 18,30h. Vine a compartir, volem saber de tu.

Aquest any toca a la promoció del Néstor Martínez, professor del departament elèctric de la casa! Sí, com pots veure, hi ha professors a l'escola que en el seu dia també van ser alumnes, ara fa 25 anys!

Vinga, aneu fent córrer la veu. Fa 5 anys que pels volts del dia del nostre sant, Sant Joan Bosco, obrim l'escola per aquells que hi tenen records escampats. Volem retrobar-nos, veure les arrugues que ens han sortit, els cabells que ens han caigut, els quilos que hem guanyat o perdut, els fills i filles que ja tenim. Vine una estona per compartir. Volem saber de tu!

Enguany la Trobada d'antics alumnes serà divendres 1 de febrer a les 18,30h

Si no has rebut la invitació a la trobada per mail i vols rebre-les, deixa les teves dades en aquest formulari.


I recorda! Si tens Linkedin, uneix-te al grup d'antics alumnes! Allí t'anirem informant de coses del teu interès, d'ofertes de feina, d'esdeveniments… i podràs contactar amb els teus antics companys i professors!