El XIVè Dia de l'Emprenedor de la Vall Baixa ha repartit 2 premis: un al millor projecte emprenedor, que no hem aconseguit; i un altre, valorat amb 500€, per a l'escola que es proclamés campiona al Concurs d'Emprenedors, que sí hem guanyat!

Dimarts 18 de desembre, els alumnes de 2n d'Activitats Comercials van acompanyar les seves companyes de cicle Anna Franco i Marta Oliete al concurs anual Dia de l'Emprenedor que l'Ajuntament de Molins de Rei organitza amb el suport de JCI Catalunya i diverses entitats públiques (UPC, Diputació de Barcelona, Departament d'Empresa de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu).

Aquestes dues alumnes presentaven el projecte Diamond, juntament amb 6 participants més d'altres instituts de la Vall Baixa del Baix Llobregat. Diamond és una aplicació per a smartphone que elles han projectat dins del "Mòdul 15 Creació d'una empresa" i que t'avisa amb antelació d'esdeveniments importants de la teva agenda (aniversaris, compra de regals,…). Fins i tot, segons el perfil de la persona que hagis de felicitar, et proposa diverses opcions de compra de regals. Una joia d'App per facilitar-te la vida.

Diamond també pot vincular al despertador del teu smartphone a maps i desperar-te abans o després en funció del càlcul del temps que trigaràs a arribar al lloc on hagis previst anar segons l'estat del trànsit o del transport públic. 

Malgrat les meravelloses funcionalitats de l'App que l'Anna i la Marta han exposat, s'ha endut el premi un altre projecte que ha presentat un institut de Corbera. Aquest projecte guanyador també consisteix en una App, però que serveix per prevenir assetjaments o abusos sexuals. Realment interessant i amb molt valor afegit. Totes les iniciatives que serveixin per reduir aquesta xacra són més que benvingudes.

Abans de saber-se el projecte guanyador, mentre el jurat deliberava, l'organització ha dut a terme el Concurs d'Emprenedors.

Cada institut concursava responent una ronda de preguntes que calia contestar triant entre a), b), c) o d) mitjançant un polsador. L'objectiu, òbviament, era respondre correctament però també jugava un paper important el factor temps. No només calia fer-ho bé, sinó també fer-ho ràpid. El premi en joc era un suculent xec de 500€ per a l'escola guanyadora.

I amb gran exitació i encert, el premi se l'han emportat els alumnes de 2n d'Activitats Comercials de Salesians Sant VIcenç dels Horts!

ENHORABONA!!!