A partir d'aquest curs, els alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts podran optar per un ventall més gran d'opcions si volen millorar el seu anglès. Dimecres 14 de novembre British Summer explicarà aquestes opcions a les famílies. Veniu?

British Summer és una agència de viatges educativa que té com a objectiu oferir experiències lingüístiques per a estudiants. Enguany, Salesians Sant Vicenç dels Horts inicia una col·laboració amb aquesta agència a fi d'ampliar l'oferta d'experiències d'aquest estil que havia iniciat els darrers dos cursos amb les estades d'estiu a Irlanda.

Des d'aquest curs l'oferta es diversifica, per això el proper dimecres 14 de novembre Ignasi Mas de Xaxàs Faus de British Summer en farà una explicació per a les famílies interessades:

A les 18h  

Per a 1r i 2n d'ESO – MULTIACTIVITY CAMP 2019

Els campaments MULTIACTIVITY combinen classes diàries d’anglès amb activitats i tallers: vídeo, foto, escape rooms, màgia i activitats d’aventura… tot en anglès!

 

A les 19,15h

De 2n d'ESO a 1r de Batxillerat – estades en famílies a EASTBOURNE

Les estades en famílies són una oportunitat perfecta per aprendre la llengua i la cultura locals! 

Majors de 16 anys – WORK & LEARN

Aquesta és una oportunitat única de posar en pràctica els coneixements d’anglès al mateix temps que es guanya experiència laboral a Anglaterra!

Majors de 16 anys – ENTREPRENEURSHIP PROGRAMME

L'Entrepreneurship Programme de British Summer és una oportunitat única per participar a un concurs internacional on els alumnes crearan un projecte d’emprenedoria en anglès i on el millor projecte serà premiat amb una quantitat real de diners per a donar a un petit negoci amb una bona causa!