Actualitat

TGW equipa una aula a Salesians Sant Vicenç dels Horts

Avui, Maite Aymerich ha inaugurat oficialment l'aula que l'empresa d'TGW Logistics Group ha equipat per a la formació dels seus treballadors i també dels alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts.

Avui dimecres 31 de d’octubre, l’Alcaldessa Maite Aymerich ha inaugurat oficialment l'AULA TGW, en un acte en què hi han intervingut la Sra. Eva Aguiló, directora de l’escola; el Sr. David Bendiem, director executiu de TGW Ibérica; i la mateixa senyora alcaldessa Maite Aymerich.

Després dels parlaments, un grup de tècnics  i comercials de l'empresa TGW Logistics Group han realitzat una posada en marxa de l’equipament que ha permès veure la nova aula en funcionament.

Aquesta multinacional amb seu a Wels, Àustria, és una empresa de gairebé 3.000 treballadors que ofereix solucions tecnològiques de gestió logística per a altres empreses: magatzems intel·ligents, robots industrials, controls de producció, traçabilitat de processos, software especialitzat, intralogística…

Aquest darrer any, la seva filial a Espanya, TGW Ibérica Sistemas Lógisticos S.L., amb seu a Sant Just Desvern, va començar a buscar centres de formació professional on poder formar els seus treballadors. Després de valorar diferents opcions i de conèixer diferents centres d’FP van optar per Salesians Sant Vicenç dels Horts.

Un cop es va signar el contracte de col·laboració, TGW ha estat des del mes de setembre equipant una de les aules de l’escola amb un “loop” de gestió logística intel·ligent de productes que, a més de servir per a la formació de treballadors de TGW, servirà també per a la formació dels alumnes del Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial de Salesians Sant Vicenç dels Horts. Així, els alumnes d’aquest cicle formatiu podran formar-se amb equips d’última tecnologia, com els que, a dia d’avui, estan utilitzant empreses com MANGO o DECATHLON per a processos intralogístics.

Una gran notícia per al municipi, per a l'empresa TGW i, també, per als alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts, alguns dels quals han assistit a la inauguració.

També hi han assistit Paco Rodríguez, regidor d'Indústria, Comerç, Emprenedoria, Agricultura i Turisme i Promoció i Foment de l’ocupació; també Miguel Ángel Camacho, regidor d’Educació, Cultura, Solidaritat, Cooperació i Voluntariat, així com altres regidors i tècnics de l’Ajuntament. També han estat presents el sr. Carles Rubio, director d'Escoles Salesianes zona nord de la Inspectoria Maria Auxiliadora, membres de l’equip directiu de l’altre institut d’FP de Sant Vicenç, INS Gabriela Mistral; Melcior Arcarons, consultor d'FP de la Fundació d'Escoles Cristianes de Catalunya; Unió d’Empreses SVH, Unió de Botiguers SVH, i Empresaris del municipi i de l’entorn interessats en aquest esdeveniment.