Actualitat

[VÍDEO] 3a edició del projecte School Dakar!!!

Comença la tercera edició del projecte SCHOOL DAKAR! Tens intenció de córrer en la UNIRAID i necessites adaptar el teu cotxe? 

Ja fa dos cursos que va començar el projecte d'innovació SCHOOL DAKAR amb l'objectiu d'introduir als tallers de Carrosseria un repte real: el de preparar cotxes participants a la UNIRAID, el primer ral·li solidari exclusiu per a estudiants.

El projecte School Dakar no només implica els alumnes de Carrosseria; a mesura que s'apropa el Nadal, els alumnes de diferents cicles formatius es llancen a la recollida de material solidari que algun dels alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts participants a la UNIRAID lliurarà a les escoles dels llogarets que hi ha al llarg de la ruta del ral·li.

Es tracta d'un repte que combina l'emprenedoria, el servei i la solidaritat

Albert Margarit, president de la UNIRAID presenta el projecte als alumnes d'FP