Actualitat

El curs 2018-2019 en marxa a totes les etapes!

El dia 12 va ser l'ESO, el 14 Batxillerat i Cicles Formatius, i el 17 el PFI. Ja tenim totes les etapes en marxa aquest curs 2018-2019. Aquí teniu algunes de fotos dels primers dies a l'escola.

l'ESO

Una nova promoció inicia el seu pas acadèmic per l'escola! A 1r d'ESO ja estan en marxa i amb molta il·lusió les classes. Els primers dies han estat coneixent l'escola i realitzant dinàmiques grupals de tutoria per anar-nos coneixent. Per segon any tenen la sort de tenir alumnes padrins, és a dir, companys de 3r d'ESO que durant dos cursos tenen assignats com a referències. 

Aquests dies els padrins els han ensenyat l'escola i han compartit dinàmiques. 

Els de 2n i 4t d'ESO mantenen els grups de l'any passat però tot curs nou té novetats: a 2n s'estrenen amb projectes com Parla'm i a 4t enguany alguns alumnes fan Economia com a matèria específica del seu itinerari. 

L'FP 

Els cicles formatius de Grau Mitjà i Grau Superior també arrenquen, els primers amb la timidesa pròpia dels estudis no obligatoris que ben diferents són de la mena d'estudis que fins ara han dut a terme en la secundària obligatòria, i els altres amb aquella maduresa que dona el contacte amb el món laboral, l'edat i la confiança en un mateix.

El PFI també està en marxa des d'aquest passat dilluns. Una gran oportunitat per seguir enganxat a la formació reglada i, per tant, la possibilitat d'incorporar-se sense l'ESO als cicles formatius. 

Aquests dies han conegut les aules, els professors i sobretot han començat a treballar la cohesió. Molts d'ells no es coneixen de res i ara compartiran moltes hores d'aula, talleres i patis plegats. Novetat! Els nous armariets electrònics ja estan instal·lats i operatius. I també l'aula TGW. Aviat en parlarem en un post. 

1r i 2n de Batxillerat

Molts nervis en començar la nova etapa postobligatòria. Però també molta il·lusió. Un batxillerant que, enguany, incorpora molts alumnes provinents d'altres escoles de secundària (gairebé el 50%). A punt per l'exigència i per acabar de perfilar el futur acadèmic i professional.

Els de 2n, els veterans, estan ara mateix molt atrafegats amb el TR i, tot i les vacances, en pocs dies ja s'han situat 100% en rendir al màxim aquest darrer curs.