Actualitat

TU M’IMPORTES – el lema del curs 2018-2019

Bon inici de curs a tothom! Enguany el lema que ens acompanyarà durant el curs és "Tu m'importes", una afirmació que es tradueix a totes les esferes de la comunitat educativa i més enllà.

TU M'IMPORTES

Cada un dels professors, educadors, personal administratiu i serveis ho té clar: tu m'importes. Tu, noi, noia, ets el centre i destinatari de tots els nostres esforços, de totes les iniciatives innovadores, de tots els serveis que posem en marxa, de la pintura amb què repintem parets i baranes, de les obres de reparació del sostre de l'edifici, de les programacions, de les reunions, de les carpetes i agendes que es dissenyen… Tu m'importes i per a tu obrim aquest curs les portes de l'escola.

També vosaltres, famílies dels alumnes, ens importeu. Els joves que saludem cada matí i cada tarda a les aules i patis formen part d'un context familiar que és molt important per al seu desenvolupament, en tots els sentits. Ens importeu. Sou imprescindibles i per això també formeu part de l'objectiu de la nostra tasca educativa.

Tu m'importes, company, companya, veí, veïna, avi, iaia… tu m'importes perquè ets part de la meva vida i li dones sentit, perquè només si m'importes em prendré seriosament que el món pot ser millor

És una lliçó de Don Bosco que hem après i seguim aprenent cada any. Per això si us hi fixeu bé, en la imatge tant Star Wars amb què es presenta el lema s'hi pot entreveure el rostre de Sant Joan Bosco que també ens diu a cadascú de nosaltres "Tu m'importes". Va ser ell que, prenent-se seriosament cada jove que coneixia pels carrers, pels hospicis i fins i tot per la presó de Torino (Itàlia), va iniciar una obra inimaginable que avui segueix mantenint el mateix esperit, amb la mateixa força que ens acompanya.

És a través nostre que Don Bosco pot seguir sent contemporani avui, que pot seguir mirant amb aquella mirada que diu "potser tu et penses que no vals res, potser tu el penses que ningú t'entén, potser et penses que no pots, que ja no cal esperar res de la vida, però jo et dic que tu m'importes i em prenc seriosament tot el que et passi". 

Bon curs a tothom!

#Tumimportes