Actualitat

7 alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts conclouen el primer curs de Batxillerat DUAL

Aquest ha estat el primer curs que alguns alumnes de l'escola s'han atrevit amb el Batxillerat DUAL; una modalitat que permet titular-se alhora del High School americà i de l'ESO i batxillerat espanyols.

Els primers alumnes que cursen Batxillerat dual a Salesians Sant Vicenç dels Horts

El passat 15 de juny, els alumnes que han optat per cursar el Batxillerat Dual van realitzar l'última sessió de treball conjunta del curs. Les notes que han obtingut els 7 alumnes que estan participant d'aquesta modalitat estan per sobre del 88 sobre 100! Així que, van anar a celebrar-ho anant a dinar fora.

Aquesta possibilitat de treure's alhora el batxillerat americà i l'espanyol és una opció per a la qual Salesians dels Horts a través d'Academica International Studies vol seguir apostant a fi de seguir oferint als alumnes l'oportunitat d'obrir-se el màxim de possibilitats de futur possibles en marc d'escola plurilingüe que som.

Tot i que estar cursant en paral·lel aquestes dues titulacions és força compromès i exigent (dels 11 alumnes inicials, 4 van acabar deixant-ho), L'Andreu, la Clàudia, la Caterina, la Lídia, la Carla, l'Anna i el Víctor n'estan molt satisfets i estan aprenent molt.

Ànims, doncs, per seguir aquest itinerari de 4 cursos!

And have a good hollydays!!