Actualitat

Marc Rodríguez de 2n d’ESO guanya el Narcís Lunes de poesia!

Divendres passat, 8 de juny, va tenir lloc el lliurament de premis de la 33a edició infantil i juvenil del Concurs literari Narcís Lunes i Boloix, en la qual Marc Rodríguez va guanyar el premi en la modalitat de poesia.

Narcís Lunes

Marc Rodríguez rep el premi de poesia de mans de la Sra. alcaldessa Maite Aymerich

"Com estàs?" és el títol de la poesia que Marc Rodríguez, de 2n d'ESO, va presentar a la 33a edició infantil i juvenil del Concurs literari Narcís Lunes i BoloixUna poesia que tracta sobre el patiment interior que no s'expressa, que s'amaga perquè convé no fer patir els altres. 

Què millor que la poesia per expressar precisament allò que socialment no queda bé d'expressar, o allò que hi ha sota les aparences que tot sovint mantenim? En Marc Rodríguez ha estat capaç de canalitzar aquests pensaments que tant sovint queden amagats i els ha convertit en art, igual que Picasso quan va canalitzar tota la seva indignació pel bombardeig de Gernika i la va convertir en un gegantí quadre que ha passat a la Història de l'Art. 

Cal agrair que any rere any s'obri la participació del Concurs Narcís Lunes als infants i joves del municipi. D'aquesta manera s'ha establert una cita anual que permet als joves artistes, com el Marc, de fer les seves primeres passes en el món de la literatura

Enhorabona Marc! i Felicitats a tots els finalistes i guanyadors!