Actualitat

Natan Moreno i Héctor Núñez guanyen un concurs d’Iniciatives Emprenedores d’FP

Avui, 8 de juny, Natan Moreno i Héctor Núñez, alumnes del CFGS d'Automatització i Robòtica Industrial, han guanyat el IX Concurs d'Emprenedors de l’Alt Pirineu i Aran i VI Concurs d’Iniciatives Emprenedores FP amb el projecte PlayAndLearn. 

Durant ahir i avui, a la Seu d'Urgell, ha tingut lloc les dues fases del IX Concurs d'Emprenedors de l’Alt Pirineu i Aran i VI Concurs d’Iniciatives Emprenedores de la Formació Professional. Aquest any hi han participat dos equips d'alumnes de Salesians Sant Vicenç els Horts:

  • Oriol Alberich i Anna Franco amb projecte Diamond app
  • Natan Moreno i Héctor Núñez amb el projecte PlayAndLearn

El primer projecte, Diamond App, és una aplicació de mòbil que ens anticipa dates importants del calendari i ens facilita la compra online d'objectes de regal per evitar que arribi a la data assenyalada i ens trobem sense res per regalar. 

L'altre projecte, PlayAndLearn és una plataforma educativa tipus moodle gamificada per poder atendre la diversitat i fer l'aprenentatge més atractiu.

Dijous, l'Héctor i el Nathan van passar a la final i avui han aconseguit ser el projecte més ben valorat per jurat. Guanyant aquest certamen passen a la final a la Mostra de Projectes Emprenedors d'FP de Catalunya del proper curs 2018-2019.

El curs que ve, doncs, també els seguirem la pista, a veure fins on arriben aquests dos joves emprenedors!

Enhorabona!