Actualitat

1a baixada de karts de Maria Auxiliadora dels alumnes de 1r de Carrosseria

Els alumnes de 1r de Carrosseria han vist culminat el seu projecte de construcció d'un kart per equips en la 1a Baixada de Karts de Maria Auxiliadora! Voleu veure com ha anat?

A Carrosseria, darrerament, ens tenen acostumats projectes innovadors i iniciatives interessants. Aquest curs, una de les novetats pedagògiques ha estat l’aplicació dels aprenentatges del cicle formatiu de grau mitjà de Carrosseria a un projecte anomenat KARTS.

Des del més de setembre i octubre, doncs, cada cosa que els alumnes de carrosseria aprenien al taller, l’aplicaven en el disseny per equips d’un Kart.

“Van començar pel xassís. A partir d’unes mesures donades, calia que construïssin, peça per peça, cada un dels eixos, els travessers, la direcció…” ens explica Pau Moreno, professor de Mecanització i Carrosseria de Salesians Sant Vicenç dels Horts. “Aquesta part va ser la més complicada, perquè pràcticament ningú no havien tocat una radial o un soldador en la seva vida. Després, la cosa ja va anar més rodada. La part de pintura els encanta”.

La culminació del projecte ha estat veure corre aquests vehicles sense motor pilotats pels mateixos creadors i constructors. Això ha estat possible en la 1a baixada de Karts de Maria Auxiliadora que va tenir lloc divendres passat, 25 de maig al matí.

En aquesta primera edició la victòria se l’ha endut l’equip format per 

La competició va comptar amb l’animació d’alguns alumnes del cicle formatiu d’Activitats Comercials i l’afluència de públic dels alumnes de 3r i 4t d’ESO, que van al·lucinar. En acabar la competició, alguns d’aquests alumnes de l’ESO van poder llançar-se per la baixada del circuït en els karts dels seus companys de Carrosseria.

Una festa final d’un projecte intens que ha engrescat molt els alumnes de Carrosseria i que promet molt de cara les properes edicions!

Enhorabona a totes i tots els participants i col·laboradors!