Actualitat

Miguel Peinado, professor d’FP, ens escriu des d’Amsterdam!

Hola! Estic a Amsterdam participant del Amsterdam Tech&Talent Ecosystem Seminar, que té lloc del 23 al 26 de Maig.  Voleu saber per què?

Miguel Peinado entre els participants a l'Amsterdam Tech&Talent Ecosystem Seminar

Catalunya Emprèn, que és un programa i una xarxa de la Generalitat que pretèn impulsar l'emprenedoria i innovació tecnològica a Catalunya (en col.laboració amb l'Ajuntament d'Àmsterdam, Cambres de Comerç, Associacions empresarials i Universitats locals), ha convidat a 20 professors de l'àmbit universitari i de la FP.  

Jo he estat convidat i seleccionat en qualitat de coordinador de la Xarxa INNOVAFP a la nostra escola, juntament amb altres 20 tècnics de diferents administracions públiques del territori català.

Aquest seminari coincideix amb la celebració de la XII edició del The Next Web Conference, al qual assistirem a conferències de creadors d'algunes de les startups més exitoses (Booking.com, Ubiqum,  Wetransfer…)., Aprofitarem aquests dies per visitar algun dels espais de co-working (ScaleUpDistrict), algunes de les incubadores i acceleradors empresarials més grans d'Europa (BBuildings Amsterdam) o el primer hotel destinat només per allotjar emprenedors (ZOKU).

Nosaltres, que venim de BCN, tercera ciutat més atractiva per a la creació de noves empreses d'Europa, anem a conèixer l'ecosistema emprenedor d'aquesta ciutat, que fa gala de ser el setè a nivell internacional.

Està resultant ser una experiència realment enriquidora i per a la qual l'anglès és clau com a eina de comunicació per relacionar-se i interactuar.