Actualitat

Dos ors i dos bronzes a la IX Trobada Atlètica Intersalesiana

El passat divendres 4 de maig, va tenir lloc la IX Trobada Atlètica Intersalesiana a les Pistes d'Atletisme “Paco Águila” de Badalona, en la qual Aina Ramos va obtenir l'or en llançament de pes i Pol Boltà en els 1000m!

Potser el dia no acompanyava divendres passat a Badalona, però no va ser prou greu com per impedir que se celebrés la IX Trobada Intersalesiana d'Atletisme en què hi van participar 54 alumnes de l'ESO.

Al llarg del matí, en un ambient festiu i copetitiu, els alumnes de diverses escoles salesianes van anar desenvolupant les 5 modalitats de competició: pes, alçada, llargada, velocitat en diverses distàncies i categories. En acabar la competició alguns del alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts es van endur una medalla!

Medalles: 

  • Aina Ramos – Or llançamenr de pes
  • Aran Almodóvar – Bronze 80m
  • Pol Boltà – Or 1000m
  • Ferran González – bronze 100m

Enhorabona a tots els premiats!!!