Actualitat

FEAC 5 – Troba’t amb els valors

"És que s’estan perdent els valors", "Els joves d’avui en dia no tenen ètica ni moral", "Cadascú va a la seva", "És que en una societat tan corrompuda, com volem que els joves vulguin ser bons?". Penses igual? Nosaltres no. Parlem-ne en la propera i última FEAC.

FEAC 1718

A Salesians Sant Vicenç dels Horts creiem profundament en la bondat de les persones. Tothom desitja ser feliç. El que passa és que, de vegades, per múltiples raons, busquem la felicitat per mitjans que sambla que hi porten però en realitat no. Una de les vies que condueixen a la felicitat és una cosa que, avui dia, no està gens de moda: fer el bé.  

Ara bé, es pot educar això?

Com a familia, com podem anar assumint estils de vida senzills o prenent opcions que facilitin el compromís social amb l’entorn?

Aquesta és la qüestió que posarem sobre la taula el proper dimecres 16 de maig a les 19h en l'última trobada FEAC; amb la intenció de comunicar-vos algunes bones pràctiques familiars que convidin els nostres fills/alumnes a anar assumint criteris de justícia i solidaritat. Vens?