Actualitat

4 alumnes del cicle de Grau Mitjà de Gestió Administrativa són a Anglaterra d’Erasmus+

Gràcies a una beca ERASMUS+, Israel Cubero, Judit Perales, Jairo Escobar i Irene Rodas són al Regne Unit fent les seves pràctiques en empresa.

Durant aquest mes d’abril, gràcies a una beca de la fundació INFORM, 4 alumnes del cicle formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa han agafat les maletes per anar-se'n al Regne Unit a ralitzar-hi una experiència laboral. Israel Cubero i Judit Perales són concretament a la ciutat d'Exeter, i Jairo Escobar i Irene Rodas a Chester

Es tracta d'una gran oportunitat per millorar l'anglès i realitzar una experiència laboral a l'estranger.

Israel Cubero a EXETER, amb els seus companys d'estada amb la beca ERASMUS.

La Fundació Inform és una entitat dedicada a oferir serveis de formació per facilitar la inserció laboral i la millora contínua de diferents col·lectius, com ara l'alumnat de Formació Professional o els docents. A més de ser la fundació que articula el projecte SEFED (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives), en el qual Salesians Sant Vicenç participa des de fa una bona pila d'anys, aquest any ha atorgat un centenar de beques Erasmus+ a alumnes de tota Espanya.

Doncs bé, 4 dels afortunats han estat el Jairo Escobar i la Irene Rodas que ja són a Chester, una bonica localitat al sud de Liverpool i l’Israel Cubero i la Judit Perales que són a Exeter, al comptat de Devon a la punta Sud Oest de la illa britànica. Tots 4 s’estaran 5 setmanes allotjats a casa d'una família que els acull.

Aquests dies estan anant a classes d'anglès i també realitzant unes pràctiques laborals en empreses angleses.

Una experiència que, de ben segur, els permetrà perfeccionar el seu anglès, i al mateix temps els servirà d'experiència laboral.

Jairo, Irene, Israel i Judit, molt bona estada, APROFITEU-LA i GAUDIU-LA AL MÀXIM!