Actualitat

Aquest Sant Jordi visita la paradeta solidària de llibres de 2a mà!

En el marc d'un Projecte d'Aprenentatge-Servei coordinat per la USEE, tot el matí del dia de Sant Jordi, 23 d'abril, podreu comprar llibres de 2a mà i motius de la diada en una paradeta solidària al centre de la vila.

El dia de Sant Jordi alguns alumnes de la USEE, acompanyats de les educadores, organitzen una parada al carrer on vendran llibres i objectes que han elaborat dins del projecte d'Aprenentatge-Servei (punts de llibres, roses de xuxe, decoracions amb motius de la diada…).

Tots els beneficis obtinguts en la parada seran destinats a l'ONG VOLS, per mitjà de la campanya solidària "Un salt per l'educació" que enguany s'està duent a terme a 1r i 2n d'ESO.

Aviseu a tothom qui durant al matí tingui disponibilitat d'apropar-s'hi que hi comprin alguna cosa!