Actualitat

[VÍDEO] La 1a edició del PaintingCars Skills ha estat tot un èxit!

Amb la victòria de Gali Hasan de Salesians Sant Vicenç dels Horts, un segon lloc per a Óscar Salido del Centre Tècnic del Vallès i un tercer lloc per a Tània Doménech de l'IES Pere Martell de Tarragona, conclou la 1a edició del concurs PaintingCars Skills. Voleu veure com ha anat?

El PaintingCars Skills és una d'aquelles idees boges que un bon dia es veuen materialitzades i, per sorpresa de tots, acaba esdevenint molt millor del que un s'hagués imaginat. 

Després de mesos de gestació del concurs, fruit de la col·laboració entre BS pintures, Sagola i Salesians Sant Vicenç dels Horts, el passat divendres 6 d'abril va tenir lloc la 1a edició del PaintingCars Skills. A partir de les 8,30h van anar arribant els participants i, amb nervis i il·lusió, repassaven el funcionament del concurs amb l'organització. 

El tret de sortida va posar en marxa el cronòmetre i els 6 participants van iniciar la primera de les tasques del concurs. Per als participants suplents, l'organització havia preparat un taller d'aerografia amb els artistes de l'empresa MaM paint moto, que durant tot el matí van estar fent demostracions i responent qualsevol dubte dels estudiants de Carrosseria. 

Cap al final del matí, van presentar-se empresaris del sector automobilístic, entre les quals Renault Remm Guitart, que va tenir la gentilesa d'afegir al lot del primer i del segon premi del concurs una tablet! I també van fer acte de presència el senyor Miguel Ángel Camacho Vega, regidor d’Educació, Cultura, Solidaritat, Cooperació i Voluntariat de l'ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i Paco Rodríguez Garzón, 3r tinent d’alcaldia de l’Àrea de Promoció Economia i de Ciutat i Regidor d'Indústria, Comerç, Emprenedoria, Agricultura i Turisme i Promoció i Foment de l’ocupació, que, tal i com estava previst, també van tenir part de vot en el concurs.

L'última part del que podem dir que va ser una festa de la Carrosseria com a cicle formatiu de grau mitjà, va ser l'esperat lliurament de premis en què Gali Hasan de Salesians Sant Vicenç dels Horts va ser proclamat guanyador, seguit d'Óscar Salido del Centre Tècnic del Vallès i Tània Doménech de l'IES Pere Martell de Tarragona. I encara hi va haver una altra sorpresa: BS pintures no va voler que els altres tres participants se'n tornessin amb les mans buides i va fer-los donació d'un lot de material per a cada centre d'FP.

Al final del matí, totes les parts involucrades en el concurs, professors dels centres participants, organitzadors, col·laboradors i estudiants van manifestar la seva satisfacció i la voluntat que el PaintingCars Skills tingui continuïtat i que el curs vinent puguem celebrar-ne la 2a edició, si pot ser, ampliant el nombre de places concursants.

Així, doncs, fins l'any que ve!