Actualitat

En marxa les Jornades Professionals i Tecnològiques 2018!

Des de primers de març que ja estan en marxa les Jornades Professionals i Tecnològiques 2018 a FP. Uns dies farcits de sortides, visites tècniques i xerrades per conèixer els sectors professionals en els quals s'estan formant.

Aquí teniu un recull d'algunes de les diferents activitats que estan fent aquests dies de Jornades Professionals i Tecnològiques:


1r d'Administració i Finances visita Ordesa 

El passat dilluns 12 de març, els alumnes de 1r d'Administració i Finances en el marc de les Jornades Professionals i Tecnològiques #JornadesProfTec han visitat la fàbrica de cereals per a nadons Ordesa de Sant Boi de Llobregat.

Un cop hem arribat ens han reunit en una sala i després d'una breu benvinguda per part de la Sra. Sandra Casasampere, a la qual volem agrair-li l'atenció rebuda. Els diferents responsables dels departaments de marketing, de planificació de la producció i de logística ens han anat explicant en que consistia la seva feina.

En acabar ens han fet una visita a la planta i hem pogut comprovar com d'important és la gestió del magatzem d'aquesta empresa.


1r de Gestió Administrativa visita el magatzem logístic de TMB a Can Buxeres

El dimarts 13 de març els alumnes de 1r de GM de Gestió Administrativa van visitar el magatzem logístic de TMB a can Buxeres (L’Hospitalet de Llobregat) en el marc de la setmana de les Jornades Professionals i Tecnològiques #JornadesProfTec.

Ens va rebre el cap del Magatzem, el senyor Andrés Blanco que des de fa uns quants anys ens fa una “master class” sobre emmagatzematge i logística i ens sorprèn amb la passió amb la qual viu el seu treball.

Primer ens va fer un breu resum de que era TMB i com des d’aquell magatzem es proveeix tot el que s’utilitza a les estacions de metro, autobusos, cotxeres, així com els materials per efectuar el manteniment d’autobusos, combois de metro, estacions, etc.

Després ens va explicar en una presentació com gestionaven totes les entrades i sortides de material i finalment ens va fer una visita al magatzem.


2n d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques visita el Gremi d'instal·ladors del Baix Llobregat

Ja va sent obligada la vsita anual al Gremi d'instal·ladors del Baix Llobregat Els alumnes que l'han feta han visit les instal·lacions que tenen i com gestionen les diferents energies renovables i han conegut de primera mà on poder ampliar la seva formació en un futur.

Fernando Maldonado, membre de la junta directiva del gremi i propietari d'una empresa d'instal·lacions, ens ha fet de guia. Ha estat molt proper i amable, a l'afegit que, a més, és exalumne de l'escola de fa molts anys.


1r i 2n de Mecanització visiten TEMSA a Cervelló

Divendres 16 de març, els alumnes de Grau Mitjà de Mecanització tant de 1r com de 2n vam anar a l'empresa TEMSA de Cervelló per veure de prop els processos de fabricació de matrius per conformat en fred i sinterització.

Els alumnes van aprendre moltes coses i la visita va ser d'allò més interessant.


1r d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques visita el Parc Tecnològic del Vallès

Una cita obligada en totes les Jornades Professionals i Tecnològiques és la dels alumnes de 1r d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques al Parc Tecnològic del Vallès (Sabadell). Una visita tècnica sobre energies renovables que va ser força profitosa per poder comprovar in situ molts dels aprenentatges teòrics que reben en diferents mòduls de l'especialitat.

En la foto, es pot veure el grup al voltant d'una "olla solar" que escalfa aigua només amb els raigs del sol.


1r de Mecanització visita l'empresa vicentina FOES

Dijous 16 de març els alumnes de 1r de Mecanització van visitar l'empresa FOES de Sant Vicenç dels Horts. Van poder veure de prop els processos de fabricació per abrasió i electroerosió.


 

Seguirem afegint aquí sota les visites que anem fent o anem rebent. 

Pots seguir les publicacions a les xarxes socials amb l'etiqueta

#jornadesProfTec