Actualitat

FEAC 4 – Troba’t amb les teves emocions

El proper dimecres 14 de març et convidem a una sessió formativa oberta a tothom amb Mireia Planells, educadora social i terapeuta familiar, vocal del Consell Rector i Terapeuta Familiar del servei Cruïlla-SaTef. T'atreveixes a trobar-te amb les teves emocions?

L’educació emocional és una línia educativa que emergeix amb força en les escoles. Ja fa més de 10 anys que Salesians Sant Vicenç dels Horts va dissenyar un pla d’educació emocional que constantment està actualitzant i renovant. És per això que a la nostra escola l’equip docent continua obrint línies pedagògiques innovadores en l'àmbit de l'educació emocional.

La necessitat de reconèixer les nostres emocions, de saber-les expressar, de regular-les (incentivant les positives i afrontant les negatives) i prendre consciència de la seva influència en la cognició i el comportament, són alguns dels eixos d’aquesta educació que, en definitiva, ens ha d’ajudar a ser persones madures i resilients.

Us convidem a totes les famílies a participar en una sessió formativa amb Mireia Planells, diplomada en Educació Social i Màster en Teràpia Familiar Sistèmica per l’Escola de Teràpia Familiar Sistèmica de Barcelona (entre d’altres coses), que ens ajudarà a entendre que des de les emocions també es pot educar i aprendre. Vens?

Us hi esperem el proper dimecres 14 de març a les 19h