Actualitat

COMUNICAT NEU – actualitzat (7,20h)

A Sant Vicenç dels Horts la neu no ha quallat i, per tant l'escola obrirà. Pot ser que alguns professors o alumnes tinguin dificultats per arribar a l'escola puntualment; així doncs, de moment no podem garantir una activitat acadèmica normalitzada. 

En les primeres hores d'avui dimecres, a Sant Vicenç dels Horts constatem que neva amb poca intensitat i que la neu no ha quallat.

Les previsions meteorològiques pronostiquen que al llarg del matí la neu passarà a ser pluja i l'alerta de neu es desactivarà. Així i tot, a hores d'ara pot ser que alguns professors i alumnes tingiun dificultats per arribar puntualment a l'escola; per això no podem garantir encara una activitat escolar normalitzada.

Seguirem informant, si és necessari, al llarg del matí a través del web i les xarxes socials. Estigueu atents.