Actualitat

Don Bosco: “La meva satisfacció més gran és veure’t alegre”

El 31 de gener, és Sant Joan Bosco, fundador de la congragació salesiana i de tantes altres realitats vinculades al seu carisma. A Salesians Sant Vicenç dels Horts ho celebrem en gran! Vols veure-ho?

El dia de Don Bosco no passa mai desapercebut a la nostra escola. Des dels més petits de 1r d'ESO dins als més grans d'FP o batxillerat gaudeixen de diverses activitats festives i, en alguns casos, també culturals; així com també de moments de celebració i reflexió

Un dels sants torinesos més coneguts, Giovanni Bosco, fa més de 150 anys va tenir l'atreviment de dedicar temps i esfoçocs (que li van comportar més d'una esbroncada i disgustos) als joves desemparats de la ciutat. Aquesta intuïció es va convertir en un lloc físic, un un punt de trobada obert que es va anar estenent com una abraçada arreu del món.

Sant Vicenç dels Horts és un dels primers llocs d'Espanya on la presència salesiana va arribar, a l'estiu de 1895, en un principi per ser un noviciat, després va ser un seminari i finalment l'escola que avui coneixem. 

En un dia com el 31 de gener, dia de Sant Joan Bosco, volem celebrar qui va ser origen i força de la realitat educativa que som avui i volem seguir sent sempre.

Visca Don Bosco!