Actualitat

4a Trobada d’antics alumnes de l’escola!

Què millor per celebrar el dia Don Bosco que trobar-nos amb tots aquells que ens hem conegut gràcies a ell? El proper dimecres 31 de gener tindrà lloc la 4a trobada d'antics alumnes, en la qual la promoció que va començar l'ESO el 1998 és la convidada d'honor! Vens?

El temps no passa en va. Tot sovint, quan mirem enrera ens adonem que hi ha moltes coses a agrair, que potser mentre les vivíem no ens adonàvem de la importància que tenien. El dia de Don Bosco volem que sigui un moment especial de mirar enrera per donar gràcies, de trobar-nos per recordar, però també per posar-nos al dia. Una estona per compartir.

Enguany la Trobada d'antics alumnes serà dimecres 31 de gener a les 18,30h. Si no pots venir a les 18,30h passa-t'hi a les 19h. T'estarem esperant.

Si no has rebut la invitació a la trobada per mail i vols rebre-les, deixa les teves dades en aquest formulari.


I recorda! Si tens Linkedin, uneix-te al grup d'antics alumnes! Allí t'anirem informant de coses del teu interès, d'ofertes de feina, d'esdeveniments… i podràs contactar amb els teus antics companys i professors!