Actualitat

Neix el PaintingCars Skills, un nou concurs per a estudiants de Carrosseria

De la col·laboració de Salesians Sant Vicenç dels Horts amb pintures Bemel Systeme (BS) ha nascut un nou concurs de pintura de vehicles exclusiu per a estudiants de Carrosseria: el PaintngCars Skills 

Aquest setembre David Borruel, professor del cicle formatiu de grau mitjà de Carrosseria, va tornar de les vacances amb una proposta sota el braç que havia elaborat conjuntament amb Ramon Capdevila, comercial de Bemel Systeme (BS) pintures: un nou concurs de pintura de vehicles!

Aquesta iniciativa vol ser un punt de trobada del món educatiu i empresarial del sector de la pintura de vehicles i la carrosseria. Per fer-lo realitat, què millor que un concurs, amb premis que sumen 1.000€ en productes per als guanyadors!

Al llarg dels darrers mesos la idea ha anat prenent forma i s'hi ha compromès també la coneguda firma de pistoles de pintura Sagola, que aportarà el primer premi per l'alumne guanyador. Finalment, acabades les festes de Nadal, s'ha donat el tret de sortida al nou concurs que s'ha batejat amb nom:

PaintingCars Skills

És la primera vegada que a Salesians Sant Vicenç dels Horts es du a terme una iniciativa d'aquest nivell a la qual s'han convidat a participar totes les escoles professionals de Catalunya que imparteixen el cicle formatiu de grau mitjà de Carrosseria, però a la qual només hi podran concursar un màxim de 6 participants.

El termini d'inscripció acaba el proper 9 de febrer i el concurs es celebrarà el matí del 6 d'abril d'aquest acabat d'estrenar 2018

Aquí teniu l'entrevista que Radio SVH va fer dilluns passat a David Borruel sobre el concurs.